Mosjon

Gruppeleder

Nils Holte

Telefon: 90919093 E-post: mosjonsparti-leder@bil.ntnu.no


Deltakelse i mosjonspartiene er både billig, sosialt og trivelig. Med trim i idrettsbyggene får du med deg:

Trim (trening) med instruktør, benytte vektløfterutstyr, andre apparater, klatrevegg, trimsykkel, og mye annet, samt dusj og badstue (noen gode historier iblandt). Hovedinnholdet er linjegymnastikk med vekt på styrke, balanse, smidighet og kondisjon, og timeplanen er som vist nedenfor. Det er instruktører fra midt i august til ut mai. Mosjonspartier og annen trim kunngjøres i folderen “Treningsplan. Idrett og mosjon ved NTNU” som legges ut i idrettsbyggene hvert semester. Se ellers “Timeplan” nedenfor.

Timeplan for våren 2023

Vi tilbyr følgende to mosjonstimer hver uke som er åpne for både damer og herrer:

Mosjon NTNU-BIL
Mandager 16:00 – 17:00 i Armfeldtsalen (Sal 4), Idrettsbygget Gløshaugen
Torsdager 16:00 – 17:00 i Armfeldtsalen (Sal 4), Idrettsbygget Gløshaugen

Timeplan for alle aktiviteter i Idrettsbygget finnes på SiTs internettsider. Se under “Treningsanlegg/Idrettsbygget Gløshaugen/Halldisponering Gløshaugen.

NB! Mindre endringer av mosjonsprogrammet vil kunne skje, men vil i tilfelle bli kunngjort med melding via Spond.

Medlemsliste for Mosjonsgruppa

Mosjonspartiene har ei liste over medlemmer i programmet Spond. Dette har erstattet vår tidligere email-liste. Medlemslista brukes til informasjon om treningen: Oppstart, endringer, påminnelser, mm. For å sende en melding til alle medlemmer går du inn i Spond og velger “Innlegg” som adresseres til alle medlemmer av Mosjonsgruppa. 

Ønsker du å være med på lista i Spond, så send en forespørsel på email til Gruppeleder nils.holte@ntnu.no, så vil du motta en invitasjon fra Spond om å registere deg. Du trykker på “aksepter” i denne mailen og er dermed registrert. Deretter kan du registrere dine personlige opplysninger under Profil. Dersom du har Spond-appen på mobil kran du registere deg selv under Mosjonsgruppa. Du må oppgi Mosjonsgruppas gruppekode som er CMHRS.

Avmelding kan tilsvarenede gjøres ved en henvendelse til Gruppeleder.